Episode 128 – Rollspel – The Innkeepers (2011)

Släpp lös din inre krigare, trollkarl eller assasin och följ med Skräckfilmcirkeln ut på ett episkt uppdrag. Så ta tag i dina tärningar, välj din karaktär och gör dig redo att uppleva det ultimata podcastavsnittet som har allt; drakar, demoner och hemsökta hotell – lyssna med dina vänner om det gör er glada – för skratt är trots allt alltid den bästa medicinen.
Patrik och Fredrik gästas av ännu en av Skräckfilmcirkelns deltagare: Anders, som gästade studiecirkeln med en föreläsning om rollspel och kommer i detta avsnitt berätta om själva fenomenet.

Dagens film: The Innkeepers (2011)

The Yankee Pedlar Inn är ett anrikt hotell som numera huserar fler dammråttor än gäster. Efter hundra års tjänst ska portarna slås igen och lämna de två sista anställda utan jobb, men innan dess lyckas entusiasten Luke lura med sig Claire på spökjakt. Om de bara visste vilka hemska hemligheter som vilar i korridorerna… The Innkeepers är en unikt gastkramande och komisk spökfabel om ett par vanliga människors möte med det övernaturliga. Med ett spetsat öra för dialog, och med inspiration hämtad från 80-talsrysare á la Poltergeist, bjuder regissören Ti West på en ektoplasmisk spökrunda där han slår fast sin position som skräckfilmens stora hopp.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)