Episode 131 – Sand Sharks (2012) & Snow Sharks (2014)

Föreställ dig att du går på en solig strand, sanden strilar mellan dina tår och du hör vattnets brus och tänker AAAH den perfekta sommaren! Men det är FEL
Plötsligt gnager det i dina förhådnade stortår och när du blickar nedåt ser du inte sand, utan ett stort gap. Så glöm solbränna, maneter och sjögräs, de här hajarna vill ha något köttigt!
Men vänta.. det är mer.. Trodde du att en skidsemester kommer rädda dig? De där hajarna på stranden har ju släktingar uppe i fjällen. De vill ha blod, som glass, eller öl, eller whiskey. Plocka med dig några extra stavar och vinterbikini, för uppe i lavinerna går det hårt utför.


Sand Sharks (2012)
Det är dags för århundradets strandparty i White Sands men snart börjar ett gäng oinbjudna gäster att terrorisera omgivningen. Hajexperten Sandy Powers anlitas för att lokalisera de förhistoriska havsmonstren innan smörgåsbordet av festsugna ungdomarna anländer.

Snow Sharks (2014)
Ett gäng ungdomar har samlats i en liten bergsby för att uppleva det årliga Bikini Ski Day partyt. När en åkare råkar utlösa en ravin väcks en blodtörstig förhistorisk jättehaj till liv som hugger efter allt som rör sig. Den ogenomträngliga terrängen avskärmar ungdomarna från omvärlden och den lokala sheriffen tvingas anlita snowboardåkare för att få stopp på eländet innan hela berget förvandlas till en matplats åt bestarna.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)