Episode 143 – A Nightmare on Elm Street: Dream Warriors (1987)

Om ni vill höra oss diskutera drömstrider, tonårsuppror och all den galenskap som Freddy drar med sig, så är det här ett avsnitt ni inte vill missa! Dra på er era favoritpyjamasar, kolla efter eventuella handskskuggor under sängen och gör er redo för ett podcastavsnitt som är mer skrämmande än en mardröm och roligare än en skrattattack i en skräckfilm.
Patrik och Fredrik har kallat in Boris från podcasten ”Guest of Horror,” och när de tre kombinerar sina krafter, då händer det något episkt. Det är som att blanda Freddy Kruegers skräck med ett överdos av koffein och en extra dos av galenskap.

Dagens film: A Nightmare on Elm Street: Dream Warriors (1987)
Nancy har vuxit upp och blivit psykiatriker som specialiserar sig på drömterapi. Hon möter en grupp barn på ett lokalt sjukhus som ställs inför Freddy Krueger, samma demon som hon en gång mötte i sömnen. En av dem är Kristen, som har förmågan att dra in andra människor i sina drömmar. I samarbete med en manlig läkare som tilldelats fallet hjälper Nancy barnen att inse sina speciella förmågor i mardrömsvärlden för att sätta stopp för Krueger en gång för alla.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)