Episode 168 – Friday 13th – New Blood (1988)

Välkommen till ett störtskönt avsnitt, välkommen till ’FriGAY 13th’! Häng med oss idag när vi dyker ner i vattnet på Crystal Lake där Jason möter en Regnbågsparad av tonåringar. Den där filmen som får dig att kolla under sängen och i garderoben innan du lägger dig – fast denna gång med en glittrande twist, blodglittrande så klart!

Försök känna lite kärlek för Jason, eller ja, kanske inte för Jason – men vi vill definitivt känna glittrande glädje för våra fräcka, korkade och färgglada karaktärer. Det här vill du inte missa.

Dagens film: Friday 13th – New Blood (1988)
Sedan den galne mördaren Jason Voorhees kedjades fast på botten av Crystal Lake har det närliggande sommarlägret fungerat friktionsfritt – utan ett enda mord. Men en av den här säsongens glada campare bär på en dödlig hemlighet. Tina Shepherd kan se in i framtiden och få föremål att sväva. Hennes läkare vet mycket väl hur farligt telekinesi kan vara, men han vill utnyttja henne,inte hjälpa henne. Och nu är det försent. Tina har råkat släppa lös Jason från hans vattengrav – och blodbadet närmar sig. Tinas enda hopp för att överleva står till hennes övernaturliga krafter. Men vad har en tonårstjej för chans mot en galen yxmördare?

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)