Episode 80 – Halloween Triple Bill 4/5/6

Patrik och Fredrik återvänder till Haddonfield för att fortsätta jaga sina släktingar och mörda alla i dess väg. För att göra allting ännu roligare startar de en KULT! och styr en mördare runt om i staden. I det här långa avsnittet diskuteras allt från galna doktorer till familjeliv.

Halloween 4 – The Return Of Michael Myers (1988) (klicka för att komma till IMDB)

Det är tio år sedan den mordgalne Michael Myers orsakade en blodig massaker i den lilla staden Haddonfield. Sedan dess har han suttit inlåst på en allmän säkerhetsanstalt. Men så kommer en ny lag som säger att patienter efter tio år ska föras över till allmän anstalt.
När doktor Loomis får veta detta, skyndar han till sjukhuset. Men han kommer försent! Michael Myers är lös igen och han är på väg mot Haddonfield…

Köp filmen på Amazon för att stödja oss genom att klicka här!

Halloween 5 – The Revenge Of Michael Myers (1989) (klicka för att komma till IMDB)

Michael Myers är tillbaka igen, men den här gången är väntad! Michaels 9 åriga brorsdotter, Jamie, har telepatisk kontakt med sin farbror. Hon vet var och när han slår till nästa gång.
När Michael ger sig ut på en ny blodig mordorgie är doktor Loomis redo att stoppa massmördaren för gott…

Köp filmen på Amazon för att stödja oss genom att klicka här!

Halloween 6 – Curse of Michael Myers (1995) (klicka för att komma till IMDB)
Sex år efter han signade ner död i en eldsvåda är den psykotiska serie-mördaren Michael Myers tillbaka. Det är Halloween, och medan invånarna i Haddonfield tror att det är fritt fram att fira Halloween igen, slår Myers till i en orgie av våld. Ännu en skrämmande film i den klassiska horrorserien som kommer att lämna dig med spända nerver och galopperande puls.

Köp filmen på Amazon för att stödja oss genom att klicka här!

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)