Episode 81 – Halloween H2O & Halloween: Ressurection Double Bill

Patrik och Fredrik drar till Kalifornien och gömmer sig under en ny identitet som rektorer med spritflaskorna ständigt närvarande och med två gäster i form av Matti och Ulf från podcasten Film till Fikat, allihopa ständigt drömmande mardrömmar. I nästa ögonblick är de tillbaka i Haddonfield för att leka dokusåpa hemma i Michaels gamla hus, vilket slutar i en blodig variant av Big Brother.

Dagens filmer:

Halloween H2O / Alla helgons blodiga natt – 20 år senare (1998) Klicka för att komma till IMDB
20 år har gått sedan de mardrömslika händelserna när Laurie Strode attackerades och flera av hennes vänner mördades av hennes bror Michael Myers. Nu lever Laurie under ny identitet som rektor för en privatskola i Kalifornien, men skräcken lever fortfarande kvar i Lauries medvetande. Mardrömmarna återkommer ständigt och hon har problem med både alkoholen och 17-årige sonen John som är elev på skolan.


Köp filmen på Amazon för att stödja oss genom att klicka här!

Halloween: Ressurection / Alla Helgons Blodiga Natt 8 (2002) Klicka för att komma till IMDB
Freddie Harris är mannen bakom Dangertainment.com ? ett företag som tar dokusåporna till en helt ny nivå. Han hyr in sex modiga tonåringar som bevakade med videokameror ska ?överleva? en natt i ett övergivet hus. Men det är inte vilken natt som helst, utan under Halloween. Och det är heller inte vilket hus som helst utan seriemördaren Michael Myers barndomshem. Men när de äventyrslystna ungdomarna väl blir inlåsta lägger sig snart deras förväntans- fulla munterhet som en klump i magen. Huset är långt ifrån övergivet. Han är tillbaka ondskan har slutligen hittat hem?


Köp filmen på Amazon för att stödja oss genom att klicka här!

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)