Fredriks 31 filmer till Halloween. nr 7- the Wolf of Snow Hollow (2020)

Handling: ett rysligt mord sker i den sömniga staden Snow Hollow. Sheriffens son John (Jim Cunnings) blir den drivande att lösa mordet. Hans kollegor är inte mycket att räkna med, den ena vill att FBI ska ta över, en läker info till nyheterna och en annan tror jorden är platt. Stressen ökar när ytterligare mord sker och John som varit nykter i 6 år finner sig snart knäckt av trycket.

Recention: denna film gillar jag mycket. Speciellt då poliserna vi får möta är ytterst mänskliga och fulla med brister. De har inte förmågan att hantera morden som sker, de är mest vana vid att ta hand om fula ungdomar. Huvudpersonen John blev extra älskvärd för mig just eftersom han är den försöker hålla huvudet klart. Alla andra har vilda teorier om varulvar och aliens medan John försöker fokusera på att lösa morden. Men då knäcks han och tar ett återfall i sitt alkoholmissbruk. Ändå kämpar han så trots att han tillslut gör mer ont än gott i slutändan. Allt detta gjorde att jag ömade så mycket mer för honom.

Detta är en mycket bra film driven av sina karaktärer som är väldigt träffsäkra och lätta att känna igen och känna med. Mysteriet kring morden är också medryckande och dess upplösning väldigt minnesvärd. Mycket bra film som jag rekommenderar starkt.

Betyg: 🌕🌕🌕🌕🌕 av 5. Fullt betyg!

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)